Lid worden

Als deelnemer van Biorself kun je iedere twee weken groente, fruit, kaas en/of eieren bestellen. Je kunt uit het seizoensgebonden assortiment zelf kiezen wat en hoeveel je per keer bestelt. Afrekenen doe je op de woensdag bij het ophalen van je bestelling op onze uitgiftelocatie op het terrein van Pluktuin Apeldoorn / Vinkenest Hoveniers aan de Wieselse Kampweg 41.

Hoe word ik lid?
Om lid te worden van Biorself betaal je een eenmalig bedrag van 10 euro. Dit geld wordt gebruikt voor de aanschaf van materialen, het onderhouden van de webomgeving en de administratietool.  Verder zijn er geen kosten.Lid worden is heel eenvoudig! 

Stuur een mailtje naar info@biorself.nl met je naam en adres .

Zodra je lid bent ontvang je je persoonlijke inlogcode voor het bestelsysteem op deze site en je bent klaar om je eerste bestelling te plaatsen!

De online winkel wordt steeds op dinsdag opengesteld en dan kun je tot zondagavond je bestelling plaatsen via het bestelsysteem op deze site. Je ontvangt altijd even een mail ter herinnering.

Kom een keer kijken op een uitgiftedag!
Ben je geïnteresseerd in Biorself? Kom een kijkje nemen tijdens een uitgiftedag op onze locatie op het terrein van Pluktuin Apeldoorn / Vinkenest Hoveniers aan de Wieselse Kampweg 41. Je kunt dan ook al wat producten kopen!

1557383_681334498600706_8897021709398911558_o